MEET316: Appen kan blant annet lastes ned både for IOS (Apple) og Android/Windows. Ikonet sees nederst til høyre på det første bildet i montasjen. ILLUSTRASJON: Skjermbilder fra appen.

Vellykket test av app for påmelding til Bibelcampen

I løpet av helgen er appen for påmelding til møter og måltider på Lyngdal Bibelcamp klar til bruk.

‒ Testen var utrolig vellykket. Flere kunne ha vært med og testet ut appen, men det er ingen ting som tyder på den ikke takler så mange samtidig, sier en fornøyd generalsekretær Erik Furnes i Indremisjonsforbundet til sambåndet.no.

App er en forkortelse for applikasjon i betydningen dataprogram.

Smittevern

Lyngdal Bibelcamp begynner mandag kveld 29. juni, og for at man skal kunne forholde seg til smitteverntiltak har, ingeniør-utdannede Furnes jobbet med å lage en app hvor folk kan melde seg på samlinger og måltider. Torsdag 25. juni sendte Furnes e-post og ba om at så mange som mulig prøvde å laste ned appen og melde seg på arrangement for å teste appen under hard belastning. Ifølge generalsekretæren var 35 stykker inne samtidig og prøvde å melde seg på arrangement.

‒ I teorien kan tusenvis bruke appen samtidig, men det er jo et spenningsmoment om vi har maskinvare og database som takler høy belastning, men det ser ut til at dette fungerer fint så langt. Nå holder vi på å lage en oppdatert veiledning og legge inn programmet, så alt skal være klart i løpet av helgen.

Forutsetning

De som bor på campen, må melde seg på et møte 26 timer før, mens de som besøker campen, må melde seg på et møte 15 timer før. Middag må man bestille tre timer før, og frokost må man bestille etter middag dagen før.

‒ På denne måten kan vi gjennomføre Bibelcampen på en trygg og forsvarlig måte. Jeg håper folk vil akseptere det, og at de vil ta ansvar og følge smittevernreglene. Det tror jeg folk vil, sier Erik Furnes.

På imf.no finner du installasjonsveiledning for appen.

På bibelcampen.no finner du mer informasjon om program og påmelding.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.